Skräddarsydda rehabprogram

Våra erfarna naprapater har lång och omfattande kunskaper om kroppens anatomi och funktion, och vi är specialiserade på att behandla muskuloskeletala problem.
Vi använder oss av en kombination av olika tekniker och metoder för att hjälpa dig återfå din hälsa och rörlighet.

Kroppshälsan erbjuder skräddarsydda rehabprogram för dig som behöver bygga starkare muskler, stabilitet och förbättra rörlighet.

Vi vet att varje individ är unik, med sina egna behov och mål. Därför börjar vi alltid med en grundlig undersökning och utvärdering för att få en klar bild av varje persons tillstånd och behov.

Efter undersökningen skapar vi en skräddarsydd rehabprogram baserad på dina specifika mål och utmaningar. Rehabprogrammen fokuserar på återhämtning från  skada till att förbättra prestation. Vi kombinerar även träningen med behandlingar för att skapa en balans i utveckling och återhämtning som passar just dig.

Kroppshälsans terapeuter finns där för att stödja och guida dig genom hela processen. Vi kan även ge dig råd om kost och livsstil och hjälper dig att nå dina mål på ett säkert och effektivt sätt. Vi är övertygade om att skräddarsydda rehabprogram  kan hjälpa dig med långvariga problem att uppnå en bättre hälsa och livskvalitet.

Boka en undersökning och få en personanpassad träningsplan idag!

Ultraljudsdiagnostik